Circuit Moldova Autocar Timisoara

  /  Circuit Moldova Autocar Timisoara

Haideti alaturi de noi pentru a descoperi frumusetile regiunii istorice Moldova. Un circuit bogat in traditii, locuri frumoase, oameni sufletisti si istorie inca nedescoperita.

 • Perioada 03-07.11.2021
 • Autocar din Timisoara
 • Tarif: 1250 lei/persoana
 • Mai multe detalii in “plan desfasurare” 
sursa: pixabay.com, telegondolapiatraneamt.ro, palatulculturii.ro, visitneamt.ro

Ultima actualizare: octombrie 4, 2021

4 nopti
18+ Varsta
 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 03.11.2021
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  4 nopti cazare la hoteluri 3*
  Asistenta turistica
  Demipensiune (mic dejun si cina)
  Transport Autocar
 • Nu este inclus

  Intrari la obiectivele turistice
  Mesele de prânz
1

ZIUA 1 - 03.11.2021

Plecare din Timisoara devreme. Ne deplasam pe ruta Timisoara-Bistrita. Pe drum vom face o oprire la Turda pentru a vizita cea mai spectaculoasa salina din Romania, Salina Turda. Cina si cazare la Bistrita.
2

ZIUA 2 - 04.11.2021

Mic dejun. Plecare pe ruta Bistrita – Suceava – Iasi. In aceasta zi vom face o vizita la Cetatea de Scaun a Sucevei construită la sfârșitul secolului al XIV-lea de Petru I Mușat, mai apoi vom face o plimbare prin Muzeul Satului Bucovinean, care reflectă organizarea și activitatea complexă a satului traditional, a gospodăriilor și a construcțiilor comunitare care ilustrează ocupațiile, meseriile și meșteșugurile zonei, modul de viață al locuitorilor din Bucovina. Dupa amiaza vom face un tur pietonal al orasului Suceava, alaturi de un ghid local. Spre seara vom pleca spe Iasi unde ne vom caza si vom lua cina.
3

ZIUA 3 - 05.11.2021

Mic dejun. Aceasta zi este dedicata orasului metropolitan Iasi, odata capitala a Moldovei, în perioada 1564-1859, una dintre cele două capitale ale Principatelor Unite între 1859 și 1862 și capitala Regatului României între 1916 și 1918. Vom avea parte de un tur ghidat, care ne va prezenta intr-un mod unic toate frumusetile orasului. Cina si cazare la Iasi.
4

ZIUA 4 - 06.11.2021

Mic dejun. Vom strabate mai departe regiunea Moldova, de data aceasta este vorba de Judetul Neamt. In prima parte a zilei vom face o oprire la Cetatea Neamtului, cetatea face parte din categoria monumentelor medievale de valoare excepțională din România. Epoca de glorie a cetății medievale de la Neamț corespunde domniei lui Ștefan cel Mare (1457-1504), organizatorul și conducătorul militar de exceptie. Mai departe vom merge la Humulesti pentru o incursiune in timp in vremea copilariei si vom vizita Casa Memoriala Ion Creanga. Dupa amiaza vom ajunge in Piatra Neamt pentru a face o plimbare cu telegondola, o plimbare bogata in peisaje mirifice deasupra acestui oras montan. Ne vom indrepta mai apoi spre Gheorgheni pentru a ne caza si a servi cina, dar inainte de Gheorgheni ne vom bucura de o plimbare prin cheile Bicazului si Lacul Rosu.
5

ZIUA 5 - 07.11.2021

Mic dejun. In aceasta zi autocarul ne va purta in drum spre casa. Dar nu inainte de a face o oprire la Rimetea pentru o scurta vizita al acestui sat spectaculos. Spre seara vom ajunge in Timisoara, in functie de trafic.
6

Observatii

Tarif: 1250 lei/persoana Tariful este calculat la 25 de persoane platitoare. In cazul in care sunt mai putini participanti, excursia se anuleaza, se reprogrameaza sau tariful se recalculeaza. Ghidul are dreptul de a schimba ordinea vizitarii obiectivelor sau poate inlocui unele obiective in cazul unor situatii speciale. Locurile in autocar vor fi rezervate in functie de ordinea inscrierii in agentie.

Locatia Turului

Iasi, Romania

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian